Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Busques un projecte educatiu innovador i en anglès per la teva escola?


Let’s Play! és la teva millor opció.

Let’s Play! és un mètode que permet als alumnes de primer cicle de primària (5, 6 i 7 anys) aprendre l’anglès a través de les arts escèniques utilitzant el joc com a eina principal d’aprenentatge. Els alumnes aprenen l’anglès mentre juguen, canten i ballen de forma natural i divertida.

El projecte va néixer l’estiu del 2020 de la mà de l’Anna Lagares i l’Enric Marimon, dos docents professionals de les arts escèniques. Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, el projecte ha seguit endavant amb força i ja és present a més de 4 escoles d’arreu de Catalunya.

El feedback dels pares, alumnes i comunitat educativa ha sigut molt positiu i engrescador. Alguns alumnes descriuen Let’s Play! com “la millor hora de la setmana” i els pares posen en valor “el contacte directe i la professionalitat de l’equip docent”. Davant d’aquesta gran rebuda i la previsió d’una millora de la situació sanitària a partir del curs vivent, Let’s Play! té ganes de créixer i ampliar la seva oferta formativa.

Tant si ets escola de primària com un centre privat de dansa, idiomes, música o qualsevol altre disciplina, l’Anna i l’Enric estaran encants de parlar amb vosaltres sobre el projecte per tal de valorar l’opció d’incloure’l al vostre currículum educatiu.

Let’s Play! Viu, creix i juga en anglès

Related posts