Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Let’s Play! encara el nou curs 21/22 amb moltes ganes i il·lusió.


Let’s Play! és la teva millor opció.

El projecte Let’s Play Performing Arts va néixer just ara fa un any i ho celebrem amb molta il·lusió i amb moltes ganes de seguir brindant als infants d’arreu de Catalunya l’oportunitat d’aprendre l’anglès a través de les arts escèniques. La idea neix de l’Anna Lagares i l’Enric Marimon, dos actors professionals de teatre musical vinculats des de fa anys al món de la docència. Ells creuen en el teatre musical com a eina pedagògica per tal d’aprendre l’anglès de forma dinàmica i divertida sense exàmens ni llibres. Les tres disciplines: la dansa, el cant i la interpretació, són l’excusa perfecta perquè a través d’uns objectius didàctics i pedagògics molt concrets els nens aprenguin aquesta segona llengua d’una manera fàcil i divertida.

Després d’un primer any amb molts reptes, els fundadors han pogut comprovar la bona rebuda del projecte:

La mare de la Marta diu: “La Marta està encantada, sempre arriba a casa cantant les cançons”

La mare de la Isona diu: “Des que la portem a Let’s Play!, la Isona ha guanyat molta confiança en ella mateixa, fins i tot canta i parla en anglès”

El pare de l’Èlia diu: “Hem descobert que no és només una extraescolar sinó que és molt més! L’Èlia ha augmentat la seva autoestima, se sent molt més segura i la seva imaginació ha fet un canvi exponencial. Ella el que ens transmet és que està feliç i això per nosaltres és molt important”.

La mare de la Chloé diu: “Al fer l’anglès de manera tan divertida, la Chloé es passa el dia sentint més vocabulari en anglès. A casa cantem tots! A més es relacionen molt entre ells i agafen confiança a l’hora d’expressar-se”

La mare d’en Gil diu: “És un projecte molt ben organitzat i estructurat. Té molt pensat en cada moment els conceptes de la llengua anglesa que vol treballar i ho fa d’una manera molt lúdica”.

El pare de l’Àlex diu: “Amb la guia que t’arriba setmanalment a casa pots ajudar-los molt! És molt bo poder fer aquest seguiment i tenir aquesta comunicació tan directe amb la mestra de Let’s Play!”

La mare de la Laia diu: “Els professors de l’activitat són fantàstics. Estem molt tranquils. Hi ha una comunicació directa amb les famílies i ens sentim partíceps en tot moment del projecte”.

El pare de l’Arlet diu: “Estamos encantados!”

Després d’unes merescudes vacances, Let’s Play! torna a les aules amb més ganes que mai. Hi haurà nous centres, nous professors i noves temàtiques. Esteu preparats?

Si vols conèixer el projecte més de prop posa’t en contacte amb nosaltres enviant un mail a info@letsplayperformingarts.com

Durant aquest mes de setembre realitzarem xerrades i classes de prova gratuïtes arreu del territori català!
Visita la nostra pàgina web www.letsplayperformingarts.com o bé la nostra pàgina d’Instagram: @letsplayperformingarts

Let’s Play! Viu, creix i juga en anglès

Related posts