Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Cursos


Let's Play!

Let's Play Courses

Let’s Play Minis

5 – 8 anys

Let’s Play Kids

9 – 12 anys

Pròximament

Let’s Play Junior

13 – 16 anys

Pròximament

A Let's Play! apostem per la immersió lingüística
de l'anglès a través de la comunicació oral.
Let's speak in English!

Let's Play Minis
5-8 anys

A Let's Play Minis volem
potenciar l'aprenentatge
de l'anglès des de ben petits!

EDAT:

Let’s Play Minis comprèn les franges d’edat d’entre 5 i 8 anys.

DURADA DE LA CLASSE:

60/90 minuts, un cop a la setmana.

OBJECTIU:

Durant aquesta etapa, volem aprofitar l’energia i el desenvolupament de les capacitats cognitives dels infants per a que aprenguin i utilitzin l’idioma de forma espontània.

COM ES TREBALLA?

Al llarg de cada trimestre es treballarà sobre una temàtica concreta (Around the world, Under the sea, Circus, Wild West…) que tindrà com a objectiu didàctic propòsits de coneixement lingüístic, d’expressió i comunicació verbal, d’habilitats socio-emocionals, de coordinació i expressió corporal, d’improvisació teatral i de treball de la creativitat.

A través de les disciplines artístiques i el joc com a eina principal, treballarem diferents objectius setmanals (Introducing yourself, expressing feelings, spatial awareness…) que ajudaran a l’infant a enriquir-se de vocabulari, a usar i integrar patrons lingüístics per repetició i memòria a través de cançons i coreografies, a construir estructures gramaticals cada cop més complexes, i a utilitzar l’idioma de forma natural i autònoma per expressar les seves emocions i comunicar-se amb el seu grup classe.

El treball cooperatiu entre les diferents franges d’edat ajudarà als nens i nenes aconseguir una independència positiva, a l’ajuda mútua i a assolir objectius individuals i comuns.

Eddie Ready is here!

L’Eddie Ready és un nen amb moltes ganes de descobrir el món que l’envolta! És fan de les pel.lícules i les historietes de súper herois i al llarg del curs descobrirà que posseeix un súper poder que l’ajudarà a afrontar, juntament amb els seus amics, moltes situacions.

L’Eddie Ready serà el fil conductor de totes les històries que cada setmana els infants treballaran a les sessions de Let’s Play!. Viurà situacions que captivaran als nens i nenes ja que combinen la quotidianitat i la fantasia. Aquest personatge, creat exclusivament pel Let’s Play Minis, té en compte les característiques i l’edat dels infants d’aquesta etapa: nens i nenes amb ganes de fer trapelleries, de descobrir el món, d’ampliar els seus coneixements i de viure aventures.

Utilitzem el joc, la dansa, el teatre i el cant per
despertar les habilitats innates d'aprenentatge dels
més menuts i les usem per integrar una segona llengua
d'una manera dinàmica, natural i divertida.

Let's Play!

Descobreix el potencial
del teu fill!