Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Il.lustracions de Núria Pujol com a suport didàctic a les classes de Let’s Play!

Núria Pujol, il·lustradora professional, s’ha unit a l’equip Let’s Play per aportar el seu granet de sorra i ajudar-nos a donar vida i color als diferents personatges que apareixen a les historietes del nostre personatge principal: L’Eddie Ready. Ell és el fil conductor de totes les històries que cada setmana els infants treballen a les sessions de Let’s Play en l’apartat Let’s Act (anem a actuar). És l’excusa perfecte per fer viure als nens i nenes situacions que els captivaran i els faran aprendre l’anglès d’una manera fàcil, lúdica i dinàmica.

 

A més, la Núria ens ha creat més il·lustracions que els mestres utilitzen com a suport didàctic en els diferents jocs i dinàmiques que es proposen a classe, i que ajuden a entendre i faciliten als nens i nenes la comprensió de la llengua anglesa.

 

Com a equip creador del mètode, tenim unes directrius pedagògiques molt clares i treballem contínuament per millorar el projecte i facilitar a tots els infants l’aprenentatge d’aquesta llengua estrangera, d’una manera fàcil i divertida, però alhora seria i conscient que aquests aprenentatges els ajudaran a créixer i els acompanyaran la resta de la seva vida.

 

Related posts