Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Per què som diferents?

Let's Play!

Let's Play! is innovation

L’escola referent d’arts escèniques en anglès que s’apropa a tu!

Atenció personalitzada

Contingut didàctic únic i original

Formació íntegra
en anglès

Equip docent de
màxima qualitat

Ens apropem a tu

Let's Play! in English!

Formació íntegra en anglès

A Let’s Play! volem que els teus fills aprenguin l’anglès d’una manera fàcil, dinàmica i lúdica.

Amb un mètode innovador i integrador basat en la immersió de l’idioma en les diferents disciplines artístiques, utilitzem el “joc” com a eina principal per adquirir els diferents coneixements lingüístics. Permetem a l’infant entendre, incorporar i utilitzar la llengua estrangera sense quasi ni adonar-se’n.

A través de les arts escèniques, els exercicis i les activitats proposades, els nens i nenes integren vocabulari i aprenen a utilitzar l’anglès de forma natural, amb més fluïdesa i de manera automàtica.

Apropem l’idioma
a l’infant d’una manera
diferent

Made by Let’s Play!

Contingut didàctic original i únic

A Let’s Play! hem creat un pla pedagògic especialment dissenyat per a impulsar el desenvolupament infantil a través de l’aprenentatge de les arts escèniques i mitjançant la integració d’una segona llengua.

El material didàctic que s’utilitza, així com els “plannings” de cada sessió, estan pensats i adequats a les diferents edats i nivells dels infants.

A Let’s Play! totes les unitats didàctiques proposades són creades des de zero, apostant per temes originals i actuals tractats des d’un punt de vista educatiu i d’interès per l’infant.

Mètode propi basat en jocs
teatrals, cançons i coreografies
en anglès

Let's Play! Team

Equip docent de màxima qualitat

Let’s Play! compta amb un equip docent de màxima qualitat i compromès al 100% amb el projecte.

Treballar amb nosaltres és sinònim d’eficiència, rigorositat i de saber fer.

Conscients de les diferents habilitats i necessitats de cada nen/a, l’objectiu prioritari dels nostres professionals és crear un ambient segur on els vostres fills descobreixin el seu potencial i desenvolupin totes les seves habilitats al seu propi ritme amb una atenció totalment personalitzada.

Coneix el programa de selecció i formació dels docents Let’s Play!

Docents en formació constant
i vinculats professionalment
al món del teatre

Let’s Play keeps in Touch!

Feedback Constant

El contacte directe i constant de relació família-escola és imprescindible per al bon desenvolupament de l’infant. Volem que tingueu coneixement de l’evolució del vostre/a fill/a dins l’aula i creiem que és un aspecte fonamental que conegueu de primera mà el seu progrés.

Let’s Play té com a enllaç directe amb els pares i familiars de l’infant la figura del PRODUCTOR, alhora també docent dins l’aula. Setmana a setmana us comunicarà els continguts a treballar i els objectius a assolir a cada sessió. Al finalitzar el trimestre rebreu un informe orientatiu de l’evolució del vostre/a fill/a. Aquest fet us mantindrà informats i us farà partícips en tot moment de l’experiència que viuen els infants.

Garantim un servei
de qualitat i una
atenció personalitzada

Let's Play! Community

A prop teu

La intenció de Let’s Play! és poder fer arribar l’ensenyança de les arts escèniques en anglès a tantes escoles, centres, comunitats i poblacions com sigui possible.

El nostre objectiu és fer créixer aquest projecte perquè qualsevol nen pugui gaudir dels avantatges que ofereix estudiar a Let’s Play!.

Crear sinergies entre escoles i ampliar la comunitat Let’s Play! serà una font d’intercanvi de coneixements, experiències, vivències i molts moments que perduraran en la memòria dels infants per sempre més.

Ens apropem a tu!

Let's Play!

Descobreix el potencial
del teu fill!