Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Nova unitat didàctica a Let’s Play: The Circus

Com bé sabeu, a Let’s Play els nens i nenes treballen per unitats didàctiques trimestrals. Durant el primer trimestre de l’any passat, els infants van viatjar Around the World (al voltant del món) coneixent diferents països, personatges i maneres de viure i de fer que van captivar l’atenció dels més menuts. Aquest curs 21-22 aquesta unitat didàctica es repeteix a totes les escoles on Let’s Play hi és present per primera vegada.

 

No obstant, l’equip Let’s Play continua treballant per crear contingut didàctic nou i variat i aquest trimestre presentem una nova temàtica: The Circus (el circ). Els nens s’endinsaran en aquest món ple de color, art i disciplina per treballar l’anglès d’una manera lúdica, entusiasta i motivadora que els ajudi a comprendre i aprendre l’anglès a través del joc, la dansa, el cant i el teatre.

 

Les unitats didàctiques són l’excusa perfecte per poder traçar un fil de contingut que ens ajuda a presentar i assolir objectius didàctics concrets com ara vocabulari, estructures lingüístiques, treball de conceptes (teamwork, spatial awarness, memory…) entre molts altres aspectes imprescindibles de la llengua anglesa i de les diferents disciplines del teatre musical.

Related posts