Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Equip


Let's Play!

L’objectiu prioritari dels nostres
professionals és crear un ambient
segur on els vostres fills descobreixin
el seu màxim potencial

Let's Play! Equip creatiu

Anna Lagares

Mestra, cantant i actriu

Diplomada en Magisteri de Llengües estrangeres (anglès) per la Universitat Ramon Llull.

Recorregut de Formació Professional en l’especialitat d’intèrpret de teatre musical a l’escola Aules.

Com a actriu i cantant ha treballat en espectacles musicals com “La Jaula de las Locas” dirigit per Àngel Llàcer”, “Sugar, con faldas y a lo loco” dirgit per Pau Doz, “Geronimo Stilton”, “Per sobre de totes les coses” dirigit per Daniel Anglès, entre d’altres.

Com a docent ha treballat com a mestra d’anglès en diferents escoles de primària i imparteix classes de cant, teatre i dansa, xerrades i cursos de teatre musical a diferents escoles de Barcelona i arreu de Catalunya.

“Els nens són esponges capaços d’integrar tot allò que se’ls proposa. A través de les arts escèniques vull poder facilitar l’aprenentatge d’una segona llengua que els permeti, a la llarga, convertir-se en adults capaços d’afrontar qualsevol situació.”

Enric Marimon

Ballarí, actor i docent

Graduat en comèdia musical per la Guilford School of Acting a Londres.

Com a actor ha treballat en musicals com la gira internacional de “CATS”, “La Jaula de las Locas” dirigit per Àngel Llàcer i “A Chorus Line” dirigit per Antonio Banderas.

Com a docent ha impartit classes en escoles com “Perform UK”, “Stage Coach”, “Urdang Academy”, “Base23”, “Institute of the Arts Barcelona” i “Danza 180º.

“A través de les arts escèniques vull poder fomentar la felicitat dels nens i nenes així com divulgar valors i principis bàsics que ajudin a l’infant a potenciar totes les seves habilitats. ”

A Let's Play!
la figura del docent
guia i recolza
el procés individual
de cada infant

Let's Play! Equip docent

Helena Clusellas

Intèrpret de teatre musical i docent

Recorregut de Formació Professional en l’especialitat d’intèrpret de teatre musical a l’escola Aules.

Com a intèrpret de teatre musical ha treballat a les produccions de “La Família Addams” de Let’s Go, “Broadway a Cappella” del Musical més Petit, “Jumping Ducks”, “Tibipowers” i “Hotel Krüger” espectacles de cloenda del Parc Tibidabo, entre d’altres.

Com a docent ha impartit classes en anglès a diverses escoles de primària i d’arts escèniques; dansa claqué, jazz, jazz-fusió, comercial, coneixement corporal, cant particular, teatre i teatre musical.

“Actualment ens passem més temps a l’escola i a les extraescolars que a casa. Creixem juntament amb els valors que ens ensenyen els nostres professors i amb les experiències que vivim amb els companys de classe. És per això que per mi, és molt important el “què” volem ensenyar i “com” ho fem, ja que serà de gran impacte pels nens.”

Aina Ros

Intèrpret de teatre musical i docent

Recorregut de Formació Professional en l’especialitat d’intèrpret de teatre musical a l’escola Aules.

Actualment, cursant el grau de Logopèdia a la UAB.

Com a intèrpret de teatre musical i cantant ha treballat en produccions com “La Filla Del Mar” de La Moderna del Poblenou i “Patufet, El Musical” d’Anexa. També ha realitzat un concert en solitari al Club del Teatre Condal com a guanyadora del concurs “#PROTAGONISTADELMIL·LENI”, entre d’altres.

Com a docent, ha impartit classes d’anglès en diverses escoles, ha treballat d’auxiliar a una llar d’infants a Polònia i com a monitora de lleure. També ha impartit classes de cant i teatre particulars i a diferents escoles.

“Penso que a través del joc i de les eines que ens proporciona el teatre musical els nens i nenes, podem descobrir noves formes de comunicar i expressar-nos. Podem trobar maneres diferents de relacionar-nos amb l’entorn i amb qui ens envolta més enllà del que sempre ens han ensenyat a l’escola.”

Cada professional ha estat sotmès
a un programa de selecció i formació
per assegurar-nos que incorporen
la filosofia Let's Play!