Scroll to top
© 2020, Let's Play
compartir

Let’s Play! crea un mètode innovador per aprendre l’anglès

Let’s Play! és un projecte educatiu que aposta per la innovació. Els seus fundadors, l’Anna Lagares i l’Enric Marimon, han creat un mètode propi basat en l’aprenentatge de l’anglès a través de les arts escèniques. Els infants aprenen una tercera llengua sense quasi ni adonar-se’n; mentre ballen, canten i fan teatre. Aquesta nova fórmula està basada en models pedagògics anglosaxons que són pioners en el gènere del teatre musical, i arriba a Espanya de la mà de Let’s Play!.

La metodologia de Let’s Play! es fonamenta en quatre pilars; les 4C’s (confidence, communication, coordination and concentration), la força del teatre, l’anglès com a llengua vehicular, i la divulgació de valors i principis. Cada activitat està minuciosament pensada pel seu equip creatiu i docent per tal d’integrar l’aprenentatge de l’anglès d’una manera dinàmica, natural i divertida. Let’s Play! divideix les classes en tres parts diferents: “Let’s Dance!”, “Let’s Sing!” i “Let’s Act!”. Cada secció aprofundeix en una de les disciplines del teatre musical. Aquesta estructura permet a Let’s Play! oferir una formació íntegra; els alumnes treballen aspectes tant diversos com la consciència espacial, la projecció de la veu, la creativitat, el treball en equip, etc.

Let’s Play! no vol ser merament una extraescolar sinó un lloc on els nens puguin créixer, desenvolupar-se i passar-ho d’allò més bé a través de la dansa, el cant i la interpretació. Let’s Play! creu que l’aprenentatge d’una segona llengua no hauria de ser una dificultat o obstacle per a cap nen o nena. Per aquest motiu, l’Anna i l’Enric han apostat pel teatre i el joc com a recurs didàctic, per tal que l’infant pugui entendre, incorporar i utilitzar l’anglès de manera espontània i natural.

Per concloure, podem dir que Let’s Play! és una nova manera d’entendre les arts escèniques i aproximar-les als meus menus a través de l’aprenentatge de l’anglès. Let’s Play! neix amb la necessitat d’apropar i fer ressò del valor universal de la cultura a les noves generacions i, al mateix temps, dotar-les d’eines i recursos per fer front a aquesta societat tan canviant en la que vivim.

Descobreix el potencial del teu fill!

Let’s Play! Viu, creix i juga en anglès.